15.května 2010

02.02.2010 17:18

 

Vážení přátelé,

 

 

Rakovina je slovo, které denně skloňujeme ve všech pádech. Ne každý s ní má  svoji osobní zkušenost. Takových lidí však ubývá.

Proto jsme se i my rozhodly důrazněji upozorňovat svoje kamarádky, kolegyně a známé na nutnost prevence.

 

Velmi se nám líbí myšlenka „Pochodu Prahou“ s AVONEM, ale pro nás je momentálně z časových nebo rodinných důvodů nedostupný. Tak jsme, s laskavým dovolením, jeho hlavní myšlenku převzaly a přizpůsobily do místních podmínek.

 

Pochod proti rakovině je koncipován jako sportovně-společenské odpoledne pro ženy a jejich děti. Dospělé účastnice dostanou bílé tričko s logem akce, které se stane symbolem našeho boje proti rakovině a zároveň volnou vstupenkou na večerní divadelní představení NEBE divadla MALÉhRY.

 

V doprovodném programu mimo jiné připravujeme také výstavu bronzových soch borkovanského sochaře Františka Navrátila nazvanou „ŽENA“, výstavu černobílých fotografií se společným tématem – rakovina, besedu s onkoložkou MUDr.Lenkou Ostřížkovou na téma „Výživa jako prevence“ a také ochutnávku několika zdravých zeleninových jídel. Rádi bychom s Vaší pomocí prezentovaly vakcínu proti rakovině děložního čípku a vysvětlily význam mamografického vyšetření při prevenci a následné diagnostice rakoviny prsu.

 

V souvislosti s přípravami této akce, která se koná 15.května 2010, se na Vás dovolujeme obrátit se žádostí o pomoc při zajištění plynulého průběhu  i podporu naší snahy - chránit sebe i svoje děti.

 

Rády bychom Vám celý projekt představily na osobním jednání, popř. projednaly Vaše představy a naše možnosti.

 

V případě Vašeho zájmu nás, prosím, kontaktujte na promuzeum@email.cz nebo na t.č. 739 038 064

 

Děkujeme za Váš čas, který jste věnovali tomuto dopisu

 

 

Mgr.Věra Colledani

Předseda SPOLKU PRO MUZEUM

 

Krumvíř, 22.února 2010

 

 

Zpět

Kontakt

Spolek PRO MUZEUM
Krumvíř 213 691 73

00420 739 038 064

 

kalendář akcí

  • 10.01.2023 08:32

    Naše akce

    Pozvánky najdete v úvodu webových stránek

Všechny články

Záznamy: 1 - 1 ze 1

 

 

 

 

 

Nová rubrika

V této rubrice nejsou žádné články.